قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

دریادار ایرانی: برنامه آینده نیروی دریایی ارتش حضور در قطب جنوب است

دریادار ایرانی: برنامه آینده نیروی دریایی ارتش حضور در قطب جنوب است فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: برنامه ما در آینده این است که پرچم پر افتخار ایران را در قطب جنوب نیز بالا ببریم و یک کار مشرک نظامی و علمی در آن منطقه اجرا کنیم .
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش در برنامه «صبح بخیر ایران» ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانات حکیمانه خود، نیروی دریایی ارتش را یک نیروی راهبردی خطاب کردند، گفت: این نشان دهنده ظرفیتی است که می‌تواند در این نیرو وجود داشته باشد.

 

وی ادامه داد: ما در سال 1401 تلاش کردیم که گامی در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) برداریم که در شان مردم ایران باشد و بتوانیم در دریا حضور قدرتمندی داشته باشیم؛ البته در این مسیر ما با مشکلاتی مواجه بودیم که مهم‌ترین آن این بود که تاکنون تجربه‌ چنین حرکتی را از لحاظ داخلی در کشور نداشتیم.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به این موضوع که کشورهای خارجی همواره در تلاش بودند که مانع حضور ایران در دریا شوند گفت: ما در نیروی دریایی ارتش این مانع و ترس را از میان برداشتیم و در اوج توطئه کشورهای بیگانه این افتخار بزرگ، یعنی حضور ناوگروه 86 در آب‌های بین‌المللی را رقم زدیم.

 

وی با بیان اینکه تلاش‌های بسیاری توسط کشورهای بیگانه انجام شد تا ماموریت این ناوگروه با شکست مواجه شود، تصریح کرد: ما با تجهیزات تمام ایرانی و با تلاش‌های شبانه‌روزی هم‌رزمانم در نیروی دریایی ارتش، توانستیم تمامی توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم و پرچم مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را در همه جا به اهتزاز دربیاوریم.

 

وی به حضور ناوگروه 86 در حیاط خلوت کشورهایی که با ایران دشمنی دارند اشاره کرد و گفت: برخی کشورها سعی می‌کنند با تعریف یک هژمونی و هندسه قدرت برای خود، قدرت و حضور در آب‌های بین‌المللی را فقط مخصوص خود بدانند؛ اما ناوگروه 86 با انجام موفقیت‌آمیز ماموریت خود، هژمونی قدرت‌های جهانی را شکست.

 

دریادار ایرانی با تاکید بر این موضوع که دشمنانی که نمی‌خواستند این ماموریت با موفقیت انجام شود با استفاده از سرویس‌های جاسوسی‌ خود تمام تلاششان را کردند که مانع پیشبرد این ماموریت شوند، گفت: برای انجام این ماموریت ما مسیر غیرمتعارفی را انتخاب کردیم که هرگز به فکر دشمنان ما نیز نمی‌رسید که برای انجام این ماموریت از این مسیر استفاده کنیم و عبور از این مسیر سخت تنها با تحقیقات علمی جوانان نخبه ما و تجهیزات تمام ایرانی میسر شد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به برنامه آینده نیروی دریایی ارتش که حضور در قطب جنوب است، تصریح کرد: برنامه ما در آینده این است که پرچم پر افتخار ایران را در قطب جنوب نیز بالا ببریم و یک کار مشرک نظامی و علمی در آن منطقه اجرا کنیم.

 

دریادار ایرانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درباره لزوم تبیین ماموریت ناوگروه 86 برای مردم عزیز ایران گفت: ما با حضور در سلسله جلسات مختلف سعی می‌کنیم تا دستاوردهای این ماموریت مهم را برای مردم به‌خصوص جوانان‌مان تبیین کنیم، در کنار این جلسات، با تهیه کتاب‌ها، سریال‌های داستانی و مستندی که با همکاری سازمان صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه شده‌اند، قرار است که این تولیدات در آینده منتشر شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار